lørdag, mai 06, 2006

Sesong start for...


...grilling!!
Datoen er 6.mai,tempraturen er svimmlende 22(varme)grader og
selskapet er godt.


Tre generasjoner rundt et bord fylt med årets første grillmat...grillet av vikaren meg,Marianne!Det er ikke hverdags kost i Kollåsen,men når generalen(som seiler Anders kaller far)er ute på vift,ja da trår jeg til og svir en kottis eller to for venner og bekjente.
Da snakker vi om livets gode venner:min aller kjæreste mann,med såre tær fra fotballkampen bare timen tidligere..og av den grunn vandrene rundt i svigermors klogger.Elsker deg Kristoffer!!

Anders,Anes seiler kongen,også kaldt skatekongen,matkongen,drikkekongen,skikongen,syklekongen,
effektkongen,kleskongen,
spisekongen,interiørkongen,butikkkongen.... rekken er uendelig lang,så vi holder oss til tidens tittel:seilekongen!Iført min gamle liksom high school jakke sitter han i vårt glade lag,trolig tenkende på hvordan hans kjære Aurora(seilbåten) har det trangt innimellom alle de andre STORE båtene langs Bergensbrygge kant
.Skippo`hoi.
Videre har vi gromgutten Torstein i vårt muntre lag,han også iført en av mine gamle jakker.En kjempe diger pels jakke fra skole ballet på sent 90-tallet.Tenk jeg bar jakken i tro om hvor voksen og kvinnelig jeg utrykte meg...mens jeg i dagens lys tydelig ser hvordan den bare roper kosebamse,så Torstein kledde den godt.

Så min Birthebest!!Kvinnen i mitt liv(forloveden til seilerkongen),
solbrun etter ti dager
i Portugal med klassen sin fra BAS.Den eneste kvinnen(uten om slekten)jeg elsker!



Dadda,tigern`,Anette,min bestis..søsteren min.Ti år eldre enn meg,men ALLTID min Dadda.Litt må jeg dele på henne,for på lån er hun litt daddaen til Birthebest også...lyden deres er dudidudiduuu!!
Aldri en grillfest 2006 uten hennes fantastiske brimisalat,thank u.

Min læremester mamma har endelig blitt mormor,bestemor,besto,barnevakt:)...sitter her og ser på bilder med Dadda fra daddas bikerfest dagen før.Pga mamma er jeg den jeg er i dag,
og jeg er lykkelig.

Casper ligger i vognen sin og mor selv er bak kamera...her lar vi dere selv fylle inn beskrivelsen

En bra dag,en bra gjeng,lager bra minner.
Husk å stopp opp i hverdagen i blant,
senk skuldrene,
trekk pusten
og lev.

fredag, mai 05, 2006

Prøvekaniner for:De 4 store!!

Tertnes Jentene



Prøvekaninene Tertnes.
Har du noen gang deltatt på et utdrikkningslag?!Da kjørte dere gjerne gocart,eller spilte paintball.Eller kanskje dere lot hovedpersonen synge inn sin egen sang i studio.Ikke?Kjørte dere midtpunktet rundt i en limosin i byensgater da?!Vi gjorde alt!

For en dag var viprøvekaniner i et nytt samarbeidsprosjekt mellom taxi1,GocartBergen,Paintball gruppen og et sangstudio i Fabrikkgaten.

Vi møtte på Midtun og fikk en kort briefing på hva dagen inneholdt.Første post var en kjøretur i byens flotteste Ford limmo med plass til 10(den var rå..full servering og tv skjermer overalt).Skuffelsen over de sotete vinduene var total,vi ville jo bli sett av hverdagsmannen i gaten.Det lettet det noe på trykket da vi så hvordan bilene senket farten og førerene sperret opp øynene når vi gled forbi.Russebussene ble fullstendig ydmyket av vår opptreden. 28.67!!Vinner tiden.Tomboyen i meg kom fram da vi entret Gocart senteret.Flesteparten av jentene hadde i likhet med meg aldri prøvd dette...så nervene lå tykt utenpå.Med bånn pedal og fullguffe ble det seier i livets første gocart race!!.Knallgøy,banen er bra,lydene når du sklir i svingene er fenomenal...(fallhøyen er stor,men utfordringer ligger der....noen?!)dette skal gjentas. Og ANBEFALLES!!

Canada skogen neste!Hvert lag sin base,ett flagg i senter....game on!!Det laget som først kaprer flagget og kommer seg helskinnet tilbake til lagets base har vunnet.

Bildet:Ane, med mitt lags kulefarge i hode :)
Overlevelses instinktet slår inn og verden er noen minutter i krig..en forstuet ankel var belønningen for seieren.
-Ikke norsk sang,ba Lucie!Dermed ble det ikke noe "alt for Norge",men it`s raining man og mama mia som gikk over karoke skjermen.

Vi var kommet inn i et profft innspillings studio,og hva er da ikke mer naturlig enn at vi skriker en sang eller to.Joda det var veldig kjekt,men bare noen av oss hadde kunne songe :)

Etter et par oppvarmingsmelodier,innøving av tekst og smøring av stemmebåndene ble våre to typiske Sing star melodier spillt inn på cd...og er ellers tilgjengelig for alle fans på mp3!

Takk for test runden...la ordet gå,dette e en go`pakke til alle utrikkningslag,firmafester,blåturer ect.!!
Vi sees.

Air Brush..virker!!


Air Brush funker!
Mor i huset er blitt styggelig brun,og det på noen få minutter i et lite kabinett i en av byens beste spa sentre.Med et hårnett anno 60-tallet og verdens minste engangs(torkypapir)truse,ble jeg sprayet fra topp til tå med den trendye bruningsmåten 2006.Air brush!!
Kunne nå uten prolem menget meg med de alltid like solbrune BB folkene.Har du noen gang svitsjet innom tvnorge i 2100 tiden om kvelden,vet du at alle deltakerene der lever og ånder for spay brun på flaske.

Bildet:Før var jeg tilnærmet lik Caspers hudfarge,nå,ja se for deg selv...
Om noen vil følge trenden har jeg bare et råd:spray ETT lag.De lar deg velge mellom ett eller to lag,og min negro farge er ett...så to ville blitt hinsides,unaturlig brunt...men velg selv.
Sommeren er nær,og dette er bare en prøve smak av hva vi har i vente.

Husk solkrem!!

torsdag, mai 04, 2006

Den fri!!



Skytten
23. november til 21. desember
Personlighet
Skytten trenger frihet. Dette gjelder på alle områder. Skytten er derfor ikke særlig positiv overfor strenge lover og regler. Man bør derfor heller ikke prøve å prakke på den rutiner.
Trangen til frihet kommer også til uttrykk igjennom Skyttens nysgjerrighet. Skytten liker å utforske nye ting, og kan fort vare høyt oppe og lang nede.
Skytter kan være vanskelig å ha med å gjøre hvis de ikke har lært seg og innordne seg etter de alminnelige normer og regler. De kan også ha et voldsomt temperament hvis de møter stengsler for frihetstrangen.
Skytten liker å reise og utvide sin horisont. Dette har sin bakgrunn i nysgjerrigheten.
De har også mange venner fra ulike kulturer og samfunnslag. Dette er et resultat av Skyttens åpenhet.
Noen Skytter reiser i litteratur og kulturens verden. De har et sterkt behov for å realisere seg. Dette kan derfor medføre at Skytten har bred kunnskap og livserfaring. En reise behøver altså ikke å være i den fysiske verden. Skytten liker å være i aktivitet.
Kjærligheten
Skytten er forsiktig med å gå inn i forhold som medfører forpliktelser. De har en utforskertrang og vil derfor ha problemer med å innfinne seg med å slå seg til ro. Dette kan fører til uheldige situasjoner hvis den annen part er kontrollerende. Misforståelser kan lett oppstå hvis man ikke stoler på at partneren er trofast. Dette forventer Skytten fordi tillit er en forutsetning for frihet. Skytten får du aldri til å bli liggende på sofaen eller til å bli stående på kjøkkenet hele livet. Det er så mye der ute som må oppleves.
Du skal derfor finne en Skytt hvis du selv aksepterer frihet i forholdet. Å gå inn i et forhold med en Skytt i den tro at du skal temme han/henne til å bli underlagt din kontroll er nyttesløs. Skytten kan slå seg til ro i et familieforhold, men de må kunne ha sin frihet til å utforske livet.

Den behagelige!!



Tyren
21. april til 21. mai
Personlighet
Tyren kan ikke samenlignes med dyret i stjernetegnet på samme måte som Væren. Tyren er langt mer rolig og avbalansert. Tyren trenger ikke stadige forandringer i livet, men liker den trivielle hverdagen. Tyren utfører ikke sine gjøremål raskt og uoverveid. Tyren er avbalansert og tar seg godt tid med det han ønsker å utrette. En fordel med dette er at Tyren er grundig i sitt arbeide. Tyren lar seg derfor sjelden stresse opp, men er et rolig og behagelig vesen.
Tyren kan også oppfattes som sta av omgivelsene. Når målet er satt, skal det nås, og det skal gjøres sikkelig.
Mange liker å ha Tyrer som venner, fordi de er så behagelige i sitt vesen, men hvis en Tyr tenner på alle pluggene så trenger de ikke å være så lette å ha med å gjøre. Det skjer imidlertid svært sjelden. Er du blitt venn med en Tyr så vil vennskapet som regel vare livet ut.
Tyren liker å herske i sitt hjem, og er ofte også dyktig med dette. Stabilitet og ro er viktig for Tyrer. Det er også svært viktig å ha et ordnet hjem, hvor alt til en hver tid er i sin skjønneste orden.


Kjærligheten
Som å ha orden ellers i livet, så ønsker Tyren også orden i sitt kjærlighetsforhold. Tyren er trofast, og de vil aldri svikte den personen de er i forhold med. Tyren orker imidlertid ikke lange leksjoner om følelsesliv og gjennomtolkning av kjærlighetslivet.
Tyren har sans for tradisjoner og ritualer. Noen kan også oppfattes ganske gammeldags i sine holdninger til sammlivet mellom to mennesker.
Vil du ha en stabilt, trygt og fysisk forhold, så kan en Tyr være den rette for deg. Disse gode tingene kan imidlertid få betydning for din frihet i forholdet. Tyren forventer at du også er trofast og stabil i som partner. Tyren er flink til å tigi, men kan bli rasende når han først føler seg urettferdig behandlet.

Den intilektuelle!!


Vannmannen - 21.1-18.2 : Jeg vet
luft - fast - maskulin.
11.hus - Uranus
Ankler/legger/sirkulasjon
Dette er det ellevte tegnet i zodiaken. Vannmannen står for uavhengighet og intellekt. Stjernetegnet kombinerer luftens tanker, den faste egenskapens konsentrasjon og offensivitet, med Uranus' grensesprengende nytenkning. Vannmannen tenker og handler annerledes enn andre. Tegnet er originalt, har behov for frihet og liker seg i grupper som ikke er som alle andre. Blant gode venner med meget forskjellig bakgrunn, har en Vannmann det bra.