torsdag, mai 04, 2006

Den fri!!



Skytten
23. november til 21. desember
Personlighet
Skytten trenger frihet. Dette gjelder på alle områder. Skytten er derfor ikke særlig positiv overfor strenge lover og regler. Man bør derfor heller ikke prøve å prakke på den rutiner.
Trangen til frihet kommer også til uttrykk igjennom Skyttens nysgjerrighet. Skytten liker å utforske nye ting, og kan fort vare høyt oppe og lang nede.
Skytter kan være vanskelig å ha med å gjøre hvis de ikke har lært seg og innordne seg etter de alminnelige normer og regler. De kan også ha et voldsomt temperament hvis de møter stengsler for frihetstrangen.
Skytten liker å reise og utvide sin horisont. Dette har sin bakgrunn i nysgjerrigheten.
De har også mange venner fra ulike kulturer og samfunnslag. Dette er et resultat av Skyttens åpenhet.
Noen Skytter reiser i litteratur og kulturens verden. De har et sterkt behov for å realisere seg. Dette kan derfor medføre at Skytten har bred kunnskap og livserfaring. En reise behøver altså ikke å være i den fysiske verden. Skytten liker å være i aktivitet.
Kjærligheten
Skytten er forsiktig med å gå inn i forhold som medfører forpliktelser. De har en utforskertrang og vil derfor ha problemer med å innfinne seg med å slå seg til ro. Dette kan fører til uheldige situasjoner hvis den annen part er kontrollerende. Misforståelser kan lett oppstå hvis man ikke stoler på at partneren er trofast. Dette forventer Skytten fordi tillit er en forutsetning for frihet. Skytten får du aldri til å bli liggende på sofaen eller til å bli stående på kjøkkenet hele livet. Det er så mye der ute som må oppleves.
Du skal derfor finne en Skytt hvis du selv aksepterer frihet i forholdet. Å gå inn i et forhold med en Skytt i den tro at du skal temme han/henne til å bli underlagt din kontroll er nyttesløs. Skytten kan slå seg til ro i et familieforhold, men de må kunne ha sin frihet til å utforske livet.

Ingen kommentarer: