lørdag, mai 13, 2006

Tante T og gavmilde meg!


Tante T var i Bergen og kom hjem til meg i huset mitt.weee
Da ble jeg så stolt...tror hun tok fly heeelt hit bare for å hilse på meg...blir glad inni kroppen liksom:) Hun trillet med meg på senteret og en lang tur ute i solen...så duppet jeg av en stund og husker ikke så mye...men husker at tante gav meg melk av flasken min,og at jeg var kjempe snill og delte litt med henne ;)
Mamma spurte tanta hva hun ville si om hun fikk sette en hilsen på trykk,hun ville selvfølgelig det og sa"
Bare skriv hvor fantastisk herlig han er og at tante T koser seg veldig når hun er med han SMIL"...så jeg tror hun ble veldig glad for den melken jeg delte med henne!!
Klem til henne

Bilde spesial



Bilde spesial!!
Lille mann e en fotogen kar som gjerne poserer litt for mammaen som elsker og fotografere :)

Til venstre ser vi gullet på 13 uker i sommerlig hvitt.Hatten er spesial designet fra mors hobbybenk og har logoen TURBOJUGEND VICE PRESIDENT.Kledelig viser han et lett potensiale som en liten turbo...

Til høyre har vi vår kjære slever i sin "se og bli sett" drakt.Påtrykket er sannhetens ord, så han vet ingen bøffer med ham!
Heia pappa!!
Nå skulle sommermoten være på plass i alles hjem.God sommer.

Åge...


Åge Aleksandersen is back!!

Mormor har like briller til Åge og her har Casper tyv lånt dem litt...det skal godt gjøres og være søt med et par briller av dette kaliberet,men han klarer det igjen.Gratulerer.

onsdag, mai 10, 2006

Solbrun i mai


Verden blideste snilleste gutt!!
Alltid like blid,elsker sol og glade folk.
Om sangen"..smil og vær glad for hver dag som går,så skal du se hvor mange venner du får...",ja da blir det en en skokk på Casper gutten.

3 mnd 7,1 kg 66cm

Ønsker alle en god Vår/Sommer!!!

Bullywood i Kollåsen


Max!!
Ligg,sitt,vent,gå...stå,hils,fot...hent,hent pinnen Max.

Frode,nabo,sitter barnevakt for "lille" Max,for han er en valp.Utrolig lydig og leken hund,med et ytre som får deg til og rygge.Han er en blading,eller lillebroren som frode sier,av bulldog og pittbull.Ja jeg rygget!
Kjeven er svær og naturlig nok fylt med skarpe velpleide tenner...eller igjen litt penere formulert av Frode:gliset hans!!
Hmm,jeg er litt skeptisk,men han var nydelig og når han var så lydig slipper jeg garden min ned.

Så nå som også damen til frode har garden sin nede,ja da er det bare og godgjøre henne litt ekstra så er det et Glis på plass i leiligheten deres også før en får sagt...voff!!

mandag, mai 08, 2006

Kjærlighet!



Mai måned er her med vår etterlengtede sol.Alt blir nytt,både mennesker og trær.

Bildet:pappaen,lille mann og mammaen.Flokken samlet!!

søndag, mai 07, 2006

Tore på sporet



På sporet av gull:)
Sesongen er ferdeig,de gravide vender tilbake og noen stjerner går.

Med to av våre sentrale spillere i Danmark og en i Tyskland neste sesong skal laget på nytt kjempe i toppen om de jeveste metallene.
Med assistent trener Tore på vei inn i leder rollen for laget,går Lars ut og inn i det administative i klubben.Med utfordringene skal vi vokse,har et klokt hode en gang sagt.Vi blir større for hver dag.
En reall fest ble stellt i stand og jentene tar fri noen dager før oppkjøring og hardtrening blir hverdagen vår igjen.Taler ble holdt og gaver ble utdelt.
Bildet:Tore får gave for årets innsats og velkomst ord for årene som kommende hovedtrener.
Velkommen!!
Har aldri tidligere gruet og gledet meg så mye til starten på en ny sesong før...forsettelse følger.... :)