fredag, april 21, 2006

Thailand 2004

Thailand 2oo4!
Pappaen min e mye rart og kan mange ting...ikke minst har han mange navn.Vennene til pappa kaller ham Stoffi,mamma kaller ham Tåfis(forøvrig ingen sammenheng med dårlig tå lukt),jeg kaller ham Pappa og på toppen av det hele er hans egentlige navn Kristoffer.Og like fullt kan han like mange forskjellige ting,for pappa har jobbet overalt(på ligningen hans sist stod der 7 arbeidsgivere).
Så når pappa var ferdig på skolen var han blitt enda en ting:lærer,førskole lærer.Dette er et helt naturlig valg,for pappa har det berømte barnetekke.Han elsker barn!
På lærerskolen blir man sendt ut i forskjellige barnehager for og praktisere yrke.(Pappa har blant annet vært i praksis hos mamma,www.gaardsbarnehagen.no)Siste utplasseringen pappa fikk oppleve gjennom skolen var helt spesiell.Han fikk besøke barn i Thailand!!

Pappa reiste november2004,sammen med tre andre jenter fra klassen. Her fikk de oppleve store kulturforskjeller,et språk de ikke mesteret og dermed ble kropps språket satt på en hard prøve.Gjennom reisen hadde de en snill guide :)Hun heter Marit(bildet:på fanget sitter hennes datter Ingeborg Anna på 2 år),og er en norsk dame på 32 som har bosatt seg i Thailand med mannen sin Satad.

Pappa hadde det så bra at drømmen er og reise ned dit med flokken vår,når lederen vår Casper er blitt litt større og lommeboken litt tykkere.For pappa tok ikke skrekken,å nei da,selv etter rotte,slange og vilsvin jakt med de innfødte,blod saus på maten og synet av slanger i åpne bur er han fremdeles lysten på et gjensyn.Han e`Mann!!
Thailand bisitter ikke bare skogens urmenn,men også noen fantastiske skreddere som syr på timen og er super billig i drift :)!!
Så pappa så sitt snitt til og få en perfekt formsydd kledning med hjem til Norge.Pappa fylte opp kofferten med to dresser(30 t-skjorter med gøyale trykk) og en kjole til mamma .Og tro det eller ei,da var mamma solgt;),pappa og mamma ble kjærester!!
Lykken er en solbrun mann :)
Hilser Thailand!!

torsdag, april 20, 2006

Ut på tur,aldri sur!


Nå har mamma luftet meg..det er så deilig.Kan bare henge og slenge med bein og armer i bæremeisen min.
Og sjekk ut luen min,den har jeg nettopp fått av tante G...det er en av mine ekte familie forbindelser...Gro,søsteren til farmor!!
Liker å få luft i fjeset når jeg er på tur,så kommer jeg inn og ser at meg og mamma har fått epler i kinnene våre.Naturen er en bra ting.
Gå tur folkens.
Slalom!!

10 uker

Casper er ti uker i dag!!
Lille mann e blitt voksen :) Siste store han gjorde var svømmeturen i bassenget.Videre er det flere store små begivenheter i hans liv.For ikke lenge siden oppdaget han den kjære tommeltotten sin...det ble en kjær venn.Den sover han med og våkner han ved siden av :)
Han er nå størrelse 62 i klær og nesten 7 kg tung..hurra hurra hurra!Lille mann,som er hans kallenavn,er sterk som en liten okse og veldig god på og holde hodet sitt...doktoren skryter.
Han har i sitt korte liv allerede overnattet hos både besteforeldrene i Kollåsen og farmor i Fyllingsdalen.Så reiseseng er noe av hans mest brukte innventar i garderobeskapet.
Klem

Gode venner c",)



Pappa har mange gode venner.
Sånne orgentlige gode venner som stiller opp,handler,ikke bare prater.Flere av de nærmeste kameratene har historie langt tilbake i barndommen hans.De som spilte på lille putt laget,som satt i klasserommet sammen når pultene var små og alle faktisk rakk opp hånden.Følelsen er god når man sammen har tatt gradene fra "ring på spring" til en øl i godt lag.Fra og være barn til og selv ha dem!!Da kjenner man hverandre.
Venner!

I påsken samlet de seg,gode venner.
Truls(bildet,hva har han i hånden!!) inviterte gutta til egenkomponert middag og medfølgende fest!Dette skjer i tradisjonens tro,og like tradisjonsrikt stiller truls opp med møteplass som han selv,etter ryktet,rydder opp en liten uke etter.
La mannen få puste ut etter slaget!!
Disse gutta har en helt egen og spesielle evne til å underholde seg selv,og i den sammenheng skjer ting som ikke burde komme utenfor veggen hvor enn de oppholder seg....men det gjør det!
La mannen nok en gang få hvile :) -man kan bli sliten av mindre Truls.
Det er det gode venner er til for.Takk for festen.






Tante T...litt av en historie!!



Her er kjære tante T.Dekknavnet hennes er Tone Hungerholdt.Mamma og tante T hat en lang og kronglete historie bak seg,så vi tar den korte versjonen.
Tone er nemlig kjæreste med eksen til mamma!Det var den veldig korte versjonen,og siden vi heller ikke trenger og fylle inn hver lille detalj i årenes løp...ja for det er nå 6 år siden det hele startet,så tar vi en grov gjennomkjøring.
For her hadde vi alt hva en B film trenger..inntriger,sjalusi,drama,krangler og mest av alt misforståelser og mange som mente mye.
Men så hendte det,to hovedpersonene kjent og levde lykkelig alle sine dage :)

For Tante T er en koselig dame med masse av spruddel og energi. Sammen har det blitt noen fester og shopping runder..for tante kan shoppe.Hun fyller opp garderobeskapet til lille mann støtt og stadig.
For tiden bor Tante i Oslo,men hun finner tidsnok ut at det er Bergen som har mest regn... flytter vestover og kjøper en paraply.
Livet er fullt av oerraskelser og bare ved og leve lærer man dem og kjenne.En god venn er ombord!!

Skål!!!

Bleieskiftarbeider


Mamma er fulltids bleieskiftarbeider!!
Det er klart at jeg med min apetitt har litt som vil i retur også.
Dette er et ille tilfelle,her gulper jeg og får et stående bleieskift...alt på en gang.Livet mitt er litt sånn,alt går jo så fort.
Ikke no og si på bæsje fargen min hva... :)Så vil jeg unnskylde meg på mammaes vegne..for hun er kanskje,litt for ofte ,kledd i gulp...det fikk blant annet tante b smake litt på her for leden.Sist hun beøkte meg kledde jeg henne i gulp.Nedi hele genseren og utover buksen...men tante b var bare blid.
Det er jo et av de få fanzye triksene mine så langt..litt jack ass.spise maten og opp igjen med den!! :)
Don`t blame me,blame the boogie!!

På bøljan blå!!




Jeg har en ekstra tante(har en del av de).Hun går under navnet tante B,Birthe, og er en livsnyter slik som mammaen min.Kjæresten hennes,forloveden,Anders er den mest impulsive personen mamma og pappa kjenner.
Så da han ringte og fortalte at de var blitt eiere av en rød flott silbåt i påsken, var det liksom bare helt natulig.

Like naturlig var det for flokken vår og seile en tur i farvannet på Sotra en reinfull ettermiddag.Datoen var 13.04.06 og jeg fikk sitte inne i båten på fanget til tante.Ute på dekk tok guttene opp seiliet og dermed var det gjort...mamma ble sjøsyk.
Pappa derimot har litt bedre sjøbein(marinegutt),så han gliste like godt selv om han var våt inn til huden av bergensværet. Kanskje fordi han hadde kapteins jakken på...

Fotballfeber!!



Det er svært viktig og holde med det rette laget...og av alle de gode er Man U.de beste(det sier pappa og pappa forteller sannheten)!Så da jeg kom til verden lå der to supporter drakter klare.En med Brann logo,norges beste fotball spillere :)...og en med de aller bestes navn på brystet:Manchester United!!
"-En dag sønnen min,skal du lede troppene på Old Trafford.... "og neste dag hadde jeg et par fotballsko i skapet.Skjebnen!!Men pappa spiller på Orion,så de må jo også være drita gode :)

onsdag, april 19, 2006

Vannmannen :)


  • Vannmannen Casper har søkt seg tilbake til sitt rette element...onsdag 19.april hoppet han uti bassenget på Landås.
  • Pappa og mamma var kjempe stolte!
  • Casper sin første svømmetur i stor-basseng unnagjorde han med et stort smil rundt munnen...noe som førte til at han svelgte litt vann,hvilket han brydde seg svært lite om.
  • dagen ble brukt til og bli trygg i vannet,holdeteknikker og sangleker med litt ny vri....
  • Neste gang skal Casper kanskje dukke under med hodet...husk snorkel :)

Som to dråper vann ;)


Sååå glad er jeg i pappaen min.Han er like tøff på håret som meg og av og til snakker han helt likt som meg også...aaahhrøøø!
Når jeg er nybadet er det ingenting som er bedre enn og ligge inntil pappaes hud.
Suss suss.

Lille mann


Her er sjefen vår..blid som solen.I dag er en stor dag for ham...som den ekte vann mann han er ,så skal Casper på sin første baby svømming i dag.Plaske Plaske...

tirsdag, april 18, 2006

Familieliv!!

Lykke!Fra første stund.Enn hvor mang en gang tanken på det flotte familieliv har streifet våre tanker,har det aldri vært i nærheten av den lykkerus følelsen det gir oss i virkeligheten.
Casper er en eneste stor drømm.Han e flott som aldri våre øyne har sett før,sterk som faren og smilende glad som sine foreldre...beste foreldre,tanter(filletanter,tante a,b,c,d,e...),onkler..oldemor:)...ja en større velkomst til livet selv skal en lete lenge etter!!
Som tre er vi fullkommen,flokken vår!