onsdag, april 26, 2006

10000 meteren neste..

"..skudet går,casper hopper mot vannskorpen,bryter vannflaten.Han tar lange tak under vann,vender første gang,ser på side mannen..ligger på linje.Henter de siste kreftene..blodet pumper,han slår i kanten..stiger til overflaten...nr 1,han ble nr 1...de norske flaggene vaier på tribunen,mor dåner i fanget på far......Vannmannen gjør det igjen!"

...det er lenge til det!!






For enn så lenge er flaggene bare framme på helligdager,fødselsdager og 17 mai...casper bare koser seg og takk gud for at mor ikke dåner under svømme øktene ennå.


Baby svømming anbefaller vi til alle småbarnsforeldre.Prisene er forskjellig,så undersøk litt,og det kan være lurt og være litt tidlig ute..for dette er "hot",og plassene blir fort booket opp.
Noen griner når de skal uti,andre når de skal opp...casper griner ikke i det hele tatt,og det gjør han sammen med mange av de andre små fiskene:)Barna stor trives,for de har medfødte reflekser og instinker som tar dem trygt gjennom vannet.
Plaske plaske!!
Husk:9 mnd(pluss minus) har vi alle tilbrakt i vann,fostervannet.Tilbake til naturen.

Barn skal nytes,ikke dresseres!!

tirsdag, april 25, 2006

Mor,far og sønn



En ny verdensborger er kommet.

Kl.23.32 på Kk i Bergen kom ina og pats lille pode til verden.
3850 g og 51 cm....

Guttens navn er ennå ikke bestemt.Mor hviler ut etter utmattelsen og alle vi i Spondalen gratulerer henne med den nystartede familien.

Casper har fått en lekekamerat...kan han ikke hete Jesper eller Jonatan?! :)


De beste ønsker og gratulasjoner,gleder oss til og se prinsen.

søndag, april 23, 2006

Mamma 25



...25 sommre,25 vintre...mamma er blitt 25 år!!
På himmelen stod solen høyt som den pleier på dagen hennes...!! ;) Kloke hoder sier man visstnok skal ha vært uendelig snill da,når værgudene belønner en slik på den store dagen(spesiellt i Bergen å regne)!
En kakebit,eller to, ble spist i godt lag og dagen forløp...inn i de sene nattes timer... som bestillt fra hedersgjesten.
Men hva hun ønket seg var ingen enkel nøtt,for hun ønsket seg intet.Men endte opp med gaver over all forventning.Uten og fordype det for mye vil mor i huset snart,ja veldig plutselig,bli syden brun på timen.Hun vil være myk og blid etter behørlig massage fra ende til annen,og på toppen av det hele bære en rivende flott søttendemai sløyfe i nær framtid.
Og i lommeboken vil der være noe og bruke ;)

Takker for alle koslige hilsner og gratulasjoner på dagen!!