torsdag, august 10, 2006

Some say Love...



...noe forteller meg at eg e elsket!!

FLOKKEN

Gutta boys


Me and Fred!!
Her e eg og tjommien min.Han bor litt unna,så foreløpig kommer han sammen med mammaen sin på besøk.Ganske ok det,for då får mamma skravlet fra seg litt med Freds mamma også
.Fred e så kul..han bruker nemlig tutt,ser så jækelig godt ut..så eg knabbar han av og te...
Fred e halvparten så stor som meg både i alder og størrelse..så derfor veier mammaene det opp med at han får ha de breieste stripene på klærene;)

Siden jeg er Dæææn greie gutten fikk Fred`n prøver indor flyet mitt...så takket han meg med og spy på det,jaja,mamma sier det er fordi han er så liten:)



Jeg skal lære ham et triks eller to jeg..som det luddigste av alt:holde på maten og bli stor og sterk...sånn som pappaen min. Vi sees Fedda!!

tirsdag, august 08, 2006

Fly,innlands..spondalen tur-retur!

Har anskaffet meg et lite privat fly til innelands(dørs)bruk.Her nyter jeg utsikten når mor lager mat eller far ser på tv..haha!
Ekke jeg fiiin.Har blitt over 9 kg tung nå og er 70 cm lang...helsesøsteren min sier jeg kanskje skal bli 186 høy...stor mann med ekte privatfly.

Sjokolade-krim på sengekanten!!


Klokken var begynt og bli mye...jeg hadde svømt noen 100 meter på vannkanten og alt virket som vanlig.Så plutselig ut av intet kommer farmor med den største matbiten jeg noen gang har latt mine øyne treffe.Ryktene vil ha det til og være en maryland,en maryland cookie.Jeg resumerer fort,hvorfor..hvorfor nå? Er det belønning eller vil jeg for alltid stå til knærene i gjeld over denne gobiten?Før jeg får samlet meg blir jeg plassert i en haug med årgangs puter,smikken blir dratt over hodet mitt og jeg kjenner suget tar meg.Først en smake bit,en til,videre en til,ingen unødige pauser her...jeg nærmer meg enden...ser bare smulene som ligger på dypet av oppsamleren de har knytt rundt strupen min(beklager krim effektens uheldige klang)og jeg kaseter meg ned etter dem..hver smule er spist.
Takk for maten!




Det er forbi legge tid,men hosten vedvarer.Da kjenner jeg det,jeg har vært for hissig og får nå min fortjente staff....kaken vil opp!

Det er da det skjer,pappaen, med sine kjente kamikaze sprang,slenger seg under meg og redder sofaen for tidenes oppkast.
En premie kommer i posten.Love U,hilsen Flokken!!





Ferie -06

Summertiiime...and the feelings eeeeasyyyyy!!Pappaen har lært seg og stupe på alle de snodigste måter i sommeren...Anes e en god trener,han bare sier"-bare mat på,ingen resekt for vannet..du e sjef.Magisk følelse!"

Pappaen og mammen nyter livet i seilbåten til tante B og Anes.(500m unna ligger C-man og sover på hotellet..babycall e en fin ting...
Late dager ved sjøen på Vollane i Eidsvåg,Casper har funnet roen på pappas rygg...vi heier for hele flokken hjemme i permisjon!


Lille mann får livets første sjøbad ved Bjørkheim i Samnanger...bildene lyver sjelden,Casper elsket det..vann e vann!!

Ellers ble det en del inne bading når sjøen ble for kald for vår lille Gunter...bobble bad i hotellets vask e en sikker vinner før sengen skal entres.

Sommeren er ikke over ennå...sommer kyss til alle flokkens kjente!!

Dåpen 4.6.06

"- Her er jeg i kjole...det er ikke hverdagskost det.(blank nekt av den slags hos pappa)
Men denne dagen var så spesiell og enestående at jeg fikk både blonder og kjole i en og samme vending.Kort sagt dåpen sto for døren og dermed ble jeg pyntet i uskyldens klær.Mormor hadde virkelig gjort seg flid og sydd dåpskjolen min(mange mange takk) :) ....en ny generasjon skal fram og jeg C-man er første-MANN til og signere navnet mitt i underkjolen!!"

Dagen startet i Åsane nye kirke hvor Casper sammen med 9 andre små verdensborgere fikk vasket håret i den gyldne fontenen.Med et lite skrik var det hele overstått og verdens beste faddere sto som perler på en snor og observerte stolt den lille mannen de alle skal oppdra i beste tro.
Fadderene:Fra Kristoffers side:Siri Ann Gullaksen(søster) og Trine Helen Gullaksen(søster),og fra Mariannes side:Birthe Maria Ervik(beste venn) og Gunnar Håvik(søsteres"dadda" kjæreste).
Like etter at sermonien var ferdig i kirken og alle hadde fått foreviget minnene digitalt, bar det hjem til mormor og morfars hus hvor snittene sto klare for sulte mager.Dagen ble riktig så minneverdig og flott.Værgudene var med oss og fellesbildet viste at Casper har mange gode trygge hender og falle i når han skal oppdage den store verdenen som ligger foran ham.Casper mottok også flotte gaver i både sølv gull og glitter...Takker så mye,Takke kort er underveis!!
Takker til alle som var tilstedet for en nydelig dag,hver og en gjorde dagen helt spesiell.
Flokken ;)