lørdag, desember 30, 2006

Åpen hall :) ;)







Første men aldeles ikke siste gang.Dette gav mersmak!Casper var vill(mor også..han lærer jo d et sted,hmmm!!),han er jo en sosial krabat uten sidestykke,så hilse på alle må man,kjenne litt på dem...og lekene, og smile fra øre til øre...så ÅPENHALL settes på time planen framover i tiden!!
Den røde hoppe madrassen var spesielt morsom.Her fikk Caspissen virkelig kjørt seg,rullet rundt i all verdens retninger og hoppe gjorde han om han ville det eller ei.





Så var det sykkelen da,den var jo Utrolig stilig...rød, blank og TØFF...men lille mann rakk ikke fram til pedalene..så det ble gå-sykling!
Da ble det mer fart da C-man stod på sparkesykkel med mor ja...swiiisch!!
Så i dag er vi litt sliten som seg hør og bør...og en kvil må til..zzZZ zzz z
Snakkes.


To trøtte typer :)




Nett stått opp,synes det? life is great,cuddling with daddy.

fredag, desember 29, 2006

Calling for a limmo!!!


"- Eg sku hatt en limmo til søndag kveld...regner med mor og far ikke er i kjørbar tilstand da, hihi."
*Slåbroken har han fått av bestissene i Kollåsen, ser ut som en liten lord der han står.


Long time no see my people!!

Sist jeg la ut om mitt liv her kunne jeg ikke gå engang*ler høyt*-jeg hadde knapt tenner og brukte bleier...hahaha!Ups,bruker visst bleie ennå når jeg tenker etter...og bra er det;for i julen trodde mamma at jeg bare var såå søt da jeg spradet rundt naken,helt til hun fant bæsjen min på kjøkkengulvet,hihihi-eller ho ho ho som man sier i disse juledager!
Men gå kan jeg ,og om ikke lenge løper jeg fra deg ....anytime.
Puss puss så får du en suss...hver kveld,hver morgen for i munnen min er det seks flotte tenner som står på klar for innsats hver gang jeg putter noe i gapet,så om det måtte være en finger*så bare pass deg*For tiden holder jeg på med nabotennene til mine fine Kurt Nilsen fortenner,men de bruker lang tid og holder meg,far og mor min våken om natten ;)


Jau jau slek e det da står te!!
LoVe FlOkKeN

God jul,niiice romjul og om ikke mange timene(jo et par timer da,men ikke mange dagene)så ønsker jeg rubbel og bit et forrykende Godt Nyttår!!!!