mandag, oktober 02, 2006




Casper digger musikk...når han i tilegg får det servert i egne øreklokker,ja da er alt helt topp.Gutten får et salig blikk(som man ser)og han blir rolig...en sjelden gang!

...Blame the music! :)

Forkjærlighet for vaskemaskinen!!



"-For en skustikk,for en klang..."

"-Her tror jeg jeg blir værende en stund...nice sound!!"

Mann etter vann,vår vannmann!!


"-Ohoooorhooo,ohhooo...ooouuhhrrooo!"
Caspers enestående gledes utbrudd over synet av vann.I det vi nærmere oss bade døren girer han opp et hakk,ferden mot dusjen og siden spruten fra dusjhodet får lille mann til og gå helt fra hengslene...lille mann ELSKER vann(og det har han uten tvil etter sin mor)
C-man vokser til og kan nå sitte alene i badebaljen og leke med de nærmere 20 isbjørn bamsene som mor har puttet oppi til ham...sammen med en ensom frosk.
Ikke bare kan han ta ansvar for en isbjørnfamilie,han holder dusjhodet selv....mye gøy med den biten.Han spyler gjerne veggene litt,men mest av alt frister det og drikke rett fra sprøyten...noe som igjen fører til ekstra mye hosting og røde øyne....men Casper går til med godt mot og prøver gjerne et par titalls ganger pr bad.







Pappaen i Flokken melder om at lille mann gjerne dykker litt under disse kose badene også...like blid,men fremdeles rød rundt øynene.Etter lek og morro er det på med spider man badekåpen...(som loer`noe helt forferdelig...ser ut som han har rød fjer drakt når han er ferdig tørket!


Ellers har lille mann startet på nytt svømmekurs.Sist avsluttet han 1 trenings kurs før sommeren,denne gang har han kommet med på 10- til 15 mnd kurset...GØY!!Her får vi nemlig lært litt...ikke bare bevege oss og tilvenning med vannet osv...for tro meg,Casper er vant med vann.Men i garderoben kan stort sett alle de små krabatene gå...der har vi litt og jobbe med c",)

Hilser alle badeender uti den store verden.
Klem Flokken...bilder fra badekurset kommer.....:)