tirsdag, august 29, 2006

Handlevogn rally!!

Håndballenker i silly hats!!


-2 pils takk!!Han?Nei,Stoffen drikker ikke,han e barnevakt c",)
Silly all day long.Mennene våre er verdens beste fedre,den jobben gjør de 100%..likeså vet de og kose seg 100%...her gjøres alt med stil,om så det skulle være antrekket på pappatur:silly hats,hvit singlet,bling bling i øret(ene Jo!!),hawaii skjorte og pilotbrillene.Slikt fortjener en øl eller to.

Jo!
Mannen som en dag er lege,bruker tiden på de utroligste historier og inntak av store mengder mat...grunnlaget for en hver svigerfarsdrømm,lykketil!Her synes to sider av mannen,kjærlig far og kamerat.

Tom!
Livets glade mann.Fyren som har alt.....på mobilen;Kart,cup oversikt m.gruppespill og plasseringskamper...vi gir oss over Tom!
Her på tur med sin solstråle Thea.

Thea ligner sin far oppavdage,selv har han satt prikken over i`n med lånet av guttas varmemerke på turen..-Min hatt den har...-
3 kløveret avsluttes med gutta fra Dalen.Flokkens pappa med C-man på fanget...Takker for en fiin fiin tur til jentene og en Høy fem til guttene for og gjøre turen til det den bare kunne bli med det ekstra testosteronet på turen. Takker Enkene!!

En skal tidlig krøkes!! Lar bare bildene tale for seg selv...Pil er en dreven liten dame,ligner sin mor :)


Ssssssmaaaassssssssssk!!!

Flokken på tur,m/Tertnes Elite.




Whæææiiiii...æææhhuuuuhu...jeg flyr!Casper 10 000 meter over bakken.Lille mann kan med trygghet si at flymaskinen hans hjemme er mye kjekkere enn den svære maskinen som fraktet Flokken + tertnes Bergen-Oslo.Trykket ble stort og ørene til C-man fikk verk.Vel på bakken ordnet alt seg,smilet kom fram og lykken var total da resten av turen til Sandefjord skulle kjøres i tog.Lyden av et rullende tog gjorde ham søvnig og luren ble på fine 2,5 timer ;) Dermed fikk pappaene,The Pappa Kris(som guttene kaller ham),Jo(far til Pil) og Tom(far til Thea) all den kvalitetstiden de trengte for og skjønne at de hadde Nok felles interesser:Damene sine,barna og øl og go historier fra virkeligheten :)

Som den gutte-gutten lille mann er fikk han utdelt sitt verktøy på turen..det ble skrudd,saget og hamret til den store gullmedalje.

SOM BILDENE VISER(BEVISER)ER LILLE MANN NÅ SITTE DYKTIG!!

Vi bodde på hotell i Sandefjord og Danmark..spillte cup og spiste buffet mat til alle døgnets tider:)På hjem turen stoppet vi innom et kjøpesenter på kaien.Der fikk C-man bade i senterets fontene med Kacha,linjen på laget!Jepp,måtte nok ha et klesskift der ja...gøy gøy gøy.

Flokken er herved litt mer bereist og lille mann mangler nå bare en motorsykkel tur med tante Anette før alle transport mulighetene er fulltallig c",)

Flokken sender kjærlighet til sine venner og Casper slenger med kyss til sine dame bekjentskaper Pil og Thea!!