lørdag, mai 20, 2006

17 mai






  • Hurra hurra hurra!!
  • Gratulerer med dagen alle landsmenn :)
  • 17 mai ble feiret med stil i Bergen sentrum,både mor og meg i våre flotte bunader,(min lagt ut for anledningen)Dadda var forøvrig i Oslo hos nyoppererte Gynnar og bestefar jobbet med og frakte alle åsane folkene til byen.
  • Casper hadde matros dressen på..og han er jo så stor blitt ,og sterk..så han ville holde den store ballongen selv.Han reagerte ikke på alle de høye lydene og alt støyet som var rundt ham,like blid hele dagen.

  • Pappaen stod bak baren og tjente folket på den store dagen...noe som var like greit synest han...slapp unna alt stresset.Skål.
  • Været var ikke helt optimalt..småregnet tidlig på dagen og høljet senere.Svigermor inviterte hele familien Sundsbak på rømmegrøt og fest mat da toget var ferdig i byen,så senere ble kvelden avsluttet hjemme i sofaen med noen slitne ben.Flagget stakkars,og fy oss,ble tatt ned dagen etter,uff dårlig skikk og bruk gitt.Takk gud for at bunadskoene ikke er for ofte i bruk..ondt ondt ondt.
  • En fin dag med venner og kjente.

Husk alltid paraply i Bergenby!!

mandag, mai 15, 2006


Gullruten 2006
Pappaen og mammaen fikk mingle med kremen av eliten i tv bransjen i helgen som var, fordi de har et kjempe prosjekt for tv ruten kommende sesong,barne tv fra Spondalen!!Næh...
Anledningen bød seg for oss fordi pappaen har disse gode vennene sine..denne gang Espen:)
Han er nemlig stor og sterk,tyttebærpoliti,passer på at alt går fint for seg i Grigghallen og hjelper gode venner som oss for at vi skal fylle opp plassene.(Det ser nemlig mye penere ut med full sal på tv)
Det var veldig kjekt,showet var bra og heders gjestene var utrolig flott kledd.Noen nydelige kjoler og glittrene tilbehør fra topp til tå på alle mann alle.

Finn hadde det høyeste håret,"prisessen og professoren"progamlederen den mest ROSA kjolen og Alte de mest bedagelige klærene.Le!
Showet ble avsluttet og festen begynte.Da var det nok for Flokken som vendte nesen mot en god burger meny istedet.En koselig kveld,og et sinn som er glad for det gode livet vi har.Home sweet home.
Takk Espen.