fredag, april 21, 2006

Thailand 2004

Thailand 2oo4!
Pappaen min e mye rart og kan mange ting...ikke minst har han mange navn.Vennene til pappa kaller ham Stoffi,mamma kaller ham Tåfis(forøvrig ingen sammenheng med dårlig tå lukt),jeg kaller ham Pappa og på toppen av det hele er hans egentlige navn Kristoffer.Og like fullt kan han like mange forskjellige ting,for pappa har jobbet overalt(på ligningen hans sist stod der 7 arbeidsgivere).
Så når pappa var ferdig på skolen var han blitt enda en ting:lærer,førskole lærer.Dette er et helt naturlig valg,for pappa har det berømte barnetekke.Han elsker barn!
På lærerskolen blir man sendt ut i forskjellige barnehager for og praktisere yrke.(Pappa har blant annet vært i praksis hos mamma,www.gaardsbarnehagen.no)Siste utplasseringen pappa fikk oppleve gjennom skolen var helt spesiell.Han fikk besøke barn i Thailand!!

Pappa reiste november2004,sammen med tre andre jenter fra klassen. Her fikk de oppleve store kulturforskjeller,et språk de ikke mesteret og dermed ble kropps språket satt på en hard prøve.Gjennom reisen hadde de en snill guide :)Hun heter Marit(bildet:på fanget sitter hennes datter Ingeborg Anna på 2 år),og er en norsk dame på 32 som har bosatt seg i Thailand med mannen sin Satad.

Pappa hadde det så bra at drømmen er og reise ned dit med flokken vår,når lederen vår Casper er blitt litt større og lommeboken litt tykkere.For pappa tok ikke skrekken,å nei da,selv etter rotte,slange og vilsvin jakt med de innfødte,blod saus på maten og synet av slanger i åpne bur er han fremdeles lysten på et gjensyn.Han e`Mann!!
Thailand bisitter ikke bare skogens urmenn,men også noen fantastiske skreddere som syr på timen og er super billig i drift :)!!
Så pappa så sitt snitt til og få en perfekt formsydd kledning med hjem til Norge.Pappa fylte opp kofferten med to dresser(30 t-skjorter med gøyale trykk) og en kjole til mamma .Og tro det eller ei,da var mamma solgt;),pappa og mamma ble kjærester!!
Lykken er en solbrun mann :)
Hilser Thailand!!

Ingen kommentarer: