fredag, mai 05, 2006

Prøvekaniner for:De 4 store!!

Tertnes Jentene



Prøvekaninene Tertnes.
Har du noen gang deltatt på et utdrikkningslag?!Da kjørte dere gjerne gocart,eller spilte paintball.Eller kanskje dere lot hovedpersonen synge inn sin egen sang i studio.Ikke?Kjørte dere midtpunktet rundt i en limosin i byensgater da?!Vi gjorde alt!

For en dag var viprøvekaniner i et nytt samarbeidsprosjekt mellom taxi1,GocartBergen,Paintball gruppen og et sangstudio i Fabrikkgaten.

Vi møtte på Midtun og fikk en kort briefing på hva dagen inneholdt.Første post var en kjøretur i byens flotteste Ford limmo med plass til 10(den var rå..full servering og tv skjermer overalt).Skuffelsen over de sotete vinduene var total,vi ville jo bli sett av hverdagsmannen i gaten.Det lettet det noe på trykket da vi så hvordan bilene senket farten og førerene sperret opp øynene når vi gled forbi.Russebussene ble fullstendig ydmyket av vår opptreden. 28.67!!Vinner tiden.Tomboyen i meg kom fram da vi entret Gocart senteret.Flesteparten av jentene hadde i likhet med meg aldri prøvd dette...så nervene lå tykt utenpå.Med bånn pedal og fullguffe ble det seier i livets første gocart race!!.Knallgøy,banen er bra,lydene når du sklir i svingene er fenomenal...(fallhøyen er stor,men utfordringer ligger der....noen?!)dette skal gjentas. Og ANBEFALLES!!

Canada skogen neste!Hvert lag sin base,ett flagg i senter....game on!!Det laget som først kaprer flagget og kommer seg helskinnet tilbake til lagets base har vunnet.

Bildet:Ane, med mitt lags kulefarge i hode :)
Overlevelses instinktet slår inn og verden er noen minutter i krig..en forstuet ankel var belønningen for seieren.
-Ikke norsk sang,ba Lucie!Dermed ble det ikke noe "alt for Norge",men it`s raining man og mama mia som gikk over karoke skjermen.

Vi var kommet inn i et profft innspillings studio,og hva er da ikke mer naturlig enn at vi skriker en sang eller to.Joda det var veldig kjekt,men bare noen av oss hadde kunne songe :)

Etter et par oppvarmingsmelodier,innøving av tekst og smøring av stemmebåndene ble våre to typiske Sing star melodier spillt inn på cd...og er ellers tilgjengelig for alle fans på mp3!

Takk for test runden...la ordet gå,dette e en go`pakke til alle utrikkningslag,firmafester,blåturer ect.!!
Vi sees.

Ingen kommentarer: