torsdag, mai 04, 2006

Den behagelige!!



Tyren
21. april til 21. mai
Personlighet
Tyren kan ikke samenlignes med dyret i stjernetegnet på samme måte som Væren. Tyren er langt mer rolig og avbalansert. Tyren trenger ikke stadige forandringer i livet, men liker den trivielle hverdagen. Tyren utfører ikke sine gjøremål raskt og uoverveid. Tyren er avbalansert og tar seg godt tid med det han ønsker å utrette. En fordel med dette er at Tyren er grundig i sitt arbeide. Tyren lar seg derfor sjelden stresse opp, men er et rolig og behagelig vesen.
Tyren kan også oppfattes som sta av omgivelsene. Når målet er satt, skal det nås, og det skal gjøres sikkelig.
Mange liker å ha Tyrer som venner, fordi de er så behagelige i sitt vesen, men hvis en Tyr tenner på alle pluggene så trenger de ikke å være så lette å ha med å gjøre. Det skjer imidlertid svært sjelden. Er du blitt venn med en Tyr så vil vennskapet som regel vare livet ut.
Tyren liker å herske i sitt hjem, og er ofte også dyktig med dette. Stabilitet og ro er viktig for Tyrer. Det er også svært viktig å ha et ordnet hjem, hvor alt til en hver tid er i sin skjønneste orden.


Kjærligheten
Som å ha orden ellers i livet, så ønsker Tyren også orden i sitt kjærlighetsforhold. Tyren er trofast, og de vil aldri svikte den personen de er i forhold med. Tyren orker imidlertid ikke lange leksjoner om følelsesliv og gjennomtolkning av kjærlighetslivet.
Tyren har sans for tradisjoner og ritualer. Noen kan også oppfattes ganske gammeldags i sine holdninger til sammlivet mellom to mennesker.
Vil du ha en stabilt, trygt og fysisk forhold, så kan en Tyr være den rette for deg. Disse gode tingene kan imidlertid få betydning for din frihet i forholdet. Tyren forventer at du også er trofast og stabil i som partner. Tyren er flink til å tigi, men kan bli rasende når han først føler seg urettferdig behandlet.

Ingen kommentarer: